Відома українська актриса, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зірочка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram.

Ірина Сопонару вирішила надихнути українців новою фотографією, на якій вона променисто посміхається та позує на підсвічених сходах у спокусливому вбранні із суцільної шкіри.

Ірина Сопонару, фото: Знай.ua
Ірина Сопонару, фото: Знай.ua

Коротенька спідниця відкрила вигляд на її прекрасні ніжки, і навіть чорно-білий колір кадру не заважає ними помилуватися. Зважаючи на все, це була професійна зйомка або якийсь захід, оскільки артистка відзначила всіх майстрів, які були причетні до створення її гарячого образу.

Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару
Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Шанувальники залишили десятки коментарів під публікацією зірки гумористичного шоу. Більшість їх - це компліменти у тому, яка вона красива. Також Ірину вже не раз лагідно називали "сонячком".

"Сонечко неймовірне", "І як завжди - красуня!", "Фантастична", - написали фанати.

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Нагадаємо, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала вечірку із сестрою: "Гарно жити не заборониш".

Раніше ми повідомляли, що Ірина Сопонару поділилася, як вони з нареченим британцем ділять бюджет та витрати: "Він мені платить оренду".

Також стало відомо, що Ірина Сопонару зізналася, що через війну зробила це з волоссям: "Намагаюся зайвий раз не чіпати".