Відома ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва брала участь у багатьох соціальних проектах, таких як "Все буде добре" та "Щасливі за сім днів", а також була експертом у шоу "Один за всіх" та інших. Нині вона активно розвиває свій Instagram.

Надія Матвєєва не лише ділиться новинами зі свого життя та кар'єри, а й іноді роздає слушні поради українці, як у своїй програмі "Все буде добре".

Надія Матвєєва. Фото: скрін youtube
Надія Матвєєва. Фото: скрін youtube

Якось ведуча розповіла про користь теплої води з лимоном, яка дуже позитивно впливає на організм. Сама вона, судячи з відео, теж регулярно її п'є, бо на прогулянку взяла із собою пляшечку води.

Вона радить пити її вранці, більшу частину вдень, а надвечір скорочувати споживання, щоб не було набряків і переривання сну через похід у вбиральню.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Зірка отримала безліч компліментів від шанувальників, які погодилися з нею, що вода з лимоном дуже корисна.

Нагадаємо, що Надія Матвєєва поскандалила з журналісткою: "Це таке свинство". Українці на це відреагували вкрай негативно.

Раніше ми повідомляли, що заміж втретє: Надія Матвєєва розповіла про весілля з молодим коханим. Коханий Надії став причиною конфлікту між нею та матір'ю.

Також стало відомо, що зірка "Все буде добре" Надя Матвєєва зізналася, що їй пропонували тікати в Росії: "Порятунок - це приїхати до них".