Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Микита Михалков гей, наприклад, так, мало хто про це знає. Напевно, щось ще пробував, але… І я запитав його про це», - зазначає Дмитро Гордон.

Як розповідає журналіст, ближче до кінця інтерв'ю він сказав: «Я вам поставлю зараз питання, не виключено, після нього полізете в бійку. Я в це не вірю, але кажуть, що улюбленець мільйонів жінок Микита Міхалков – гомосексуаліст. Невже це правда?». На що, продовжує він, Михалков відповів: «А що, хіба я схожий?». І далі, за словами гостя програми, тривала розповідь про те, що він не гей.

«Але будь-яке питання має право на життя. Важливою є форма, у якій ти його ставиш. Хоча іноді може бути й пряме питання у вічі. Ну, треба відчувати ситуацію», - наголошує Дмитро Гордон.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі пояснив, що спонукає Європу більше допомагати Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Петросян розповів, чи можливий візит Зеленського до Єревану Пашиняну.