Відома українська хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року та щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями у Instagram.

Ілона Гвоздьова показала зворушливе відео з молодшим сином, який жив у бабусею з дідусем через війну та сімейні обставини.

Ілона Гвоздьова, скріншот: YouTube
Ілона Гвоздьова, скріншот: YouTube

Артистка раніше зізнавалася, що дуже сумує за хлопчиком і важко переживає розлуку. У той же час старша дочка проживає з нею та чоловіком у заміському будинку.

Незважаючи на почуття Ілони, користувачі соцмережі все ж таки висловили свою негативну думку. За їхніми словами, танцівниця ледь не покинула свого сина, і бачитися з ним так рідко – це ненормально.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Ілона Гвоздєва з сином, кадр з відео
Ілона Гвоздєва з сином, кадр з відео

Також деякі зазначили, що хлопчик на відео поводиться відсторонено і розглядає будинок так, ніби вперше до нього прийшов. Гвоздєва навіть звинуватили в тому, що вона побачилася з сином тільки заради фотосесії, а потім відправила назад до батьків у село.

"Не знаю, якщо чесно це якось дивно, дитина все розглядає, все нове для нього, як і мама, млинець гроші це класно, але дитина повинна бути поруч і на першому місці", "На відео видно, що син відсторонений, рукою ніби захищається... бажаю вам щоб якнайшвидше до вас дійшло, що діти маленькі лише один раз", - написали Ілоні.

Коментарі - instagram.com/ilonagvozdeva/
Коментарі - instagram.com/ilonagvozdeva/

Коментарі - instagram.com/ilonagvozdeva/
Коментарі - instagram.com/ilonagvozdeva/

Нагадаємо, що Ілона Гвоздьова після збільшення грудей розповіла, скільки коштує операція: "Мені вистачає".

Раніше ми повідомляли, що Ілона Гвоздьова з "Танці зі зірками" зізналася, чому її чоловік не воює, облисіння теж заважає.