Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою та часто радує шанувальників цікавими постами у Instagram.

Вова Дантес поділився серією селфі, які не на жарт стривожили його і навіть ускладнили життя.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Справа в тому, що він дуже хотів чимось розбавити свій акаунт, щоб отримати реакцію від передплатників, але не знайшов відповідного фото. Так йому на думку спала думка зробити нове, проте артист не сподобався собі на жодному.

"Позируєш/фоткаєшся/дивишся/кривиш обличчя: Там занадто солодко. Та ні про що. Тут сильно позуєш. І так по колу 🥴" - зізнався він.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Скріншот із Instagram, Вова Дантес
Скріншот із Instagram, Вова Дантес

У результаті співак розпсихувався і власноруч довів себе, посварив і навіть воненавидів життя. Але потім до нього прийшло логічне питання, навіщо він усе це робив. Також Дантес попросив фанатів звернути увагу на третє фото, воно видалося йому кумедним.

"Закінчується тим, що ти сидиш злий, лаєш себе, ненавидиш життя і думаєш: "А на х.. я все це було?! 🤬" - заявив Вова.

Нагадаємо, що Володимир Дантес відмовився від штанів заради 50 тисяч гривень: все чесно – труси видно.

Раніше ми повідомляли, що Дантес відкрив у собі дар ясновидіння: "Потрібно купувати карти таро та заробляти гроші".

Також стало відомо, що приховують у соціальних мережах: у родині Дантеса та Кацуріної з'явився малюк.