Легендарний розробник ігор з Японії Хідео Кодзіма поділився своїми враженнями від перегляду українського документального фільму "20 днів у Маріуполі" на своїй сторінці в Twitter.

"20 днів у Маріуполі" — це не просто фільм, це реальність, закладена в кожному кадрі. Кодзіма описує його як пронизливий показ 20-денного періоду в житті міста, починаючи з моменту вторгнення Росії в Україну та закінчуючи евакуацією з Маріуполя. Фільм без прикрас демонструє відчай та силу, яка виявляється в умовах "безкінечної війни".

«Цей документальний фільм показує відчай протягом 20-денного періоду, від моменту вторгнення Росії в Україну до евакуації з Маріуполя. Відрізаний від зовнішнього світу без телефонів чи Інтернету, він зображує реальність «нескінченної війни», що розгортається всередині. Фільм кидає виклик справжньому значенню журналістики та природі війни тим із нас, хто не помічає лавини фейкових новин у соціальних мережах» - написав Кодзіма.

Фото: twitter.com/Kojima_Hideo/

Особливо йому запам'яталася фраза з фільму, озвучена журналістом. Цей фрагмент тексту став для нього не просто словами, а дзеркалом, що відображає всю суть трагедії та міцності українського народу.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

«Війни не починаються з вибухів; вони починаються з тиші». Ці слова, тихо сказані репортером на початку фільму, я не можу забути» - поділився японський геймдизайнер.

Раніше ми повідомляли, що Мільйонер спеціально став бомжем, щоб показати, як досягти успіху: але щось пішло не так

Також вас може зацікавити: 60-річна пенсіонерка вразила всіх красою та стала переможницею конкурсу краси: як вона "збереглася"