Український співак Олексій Завгородній, відомий під псевдонімом Позитив, нарешті розкрив публіці свої стосунки з танцівницею Юлією Сахневич. Ці відомості стали відомі після того, як пару помітили разом на одному зі світських заходів.

Відомо, що Юлія була партнеркою Олексія у танцювальному шоу "Танці з зірками", де між ними і зав'язалися близькі відносини. До цього часу співак і танцівниця не афішували свої взаємини, але зрештою вирішили розставити всі крапки над "і" і підтвердили свої почуття, виклавши у свої фотоблоги романтичне відео.

Позитив, фото Instagram
Позитив, фото Instagram

На кадрах видно, як Позитив та Юлія обмінюються поцілунками, що стало ніжним і відвертим зізнанням у коханні. Позитив обрав для підпису відео лише один смайлик у формі серця, що говорить про багато що без слів.

Це зізнання викликало хвилю реакцій серед колег та шанувальників співака. Зокрема, зіркові колеги, такі як Ірина Горова та Надя Дорофєєва, з гумором коментували цей пост, роблячи натяки на колишній роман Позитива з співачкою Мішель Андраде, яка також весело відреагувала на новину.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Позитив і Юлія Сахневич, фото: Instagram
Позитив і Юлія Сахневич, фото: Instagram

Позитив розповідав, що його стосунки з Юлією почалися ще до масштабних подій в країні, і вона підтримувала його у важкі періоди його життя.

Це пояснює, чому співак так цінує їхні стосунки і чому він вирішив, що настав час зробити їх відомими широкому колу людей.

Нагадаємо, "Винні люди": вокаліст гурту "Ненсі" воскрес із минулого, пішов таксувати і сумнівно висловлюватися про війну

Вам буде цікаво дізнатися не на жарт: Потап взявся за захист Насті Каменських перед обличчям хейтерів