Український артист і шоумен Андрій Данилко, відомий за своїм сценічним образом Вєрки Сердючки, розповів, чому його люто ненавидить російська пропаганда, а слухачів артиста шукають та виловлюють ОМОНівці.

Ви не розумієте, наскільки путінську пропаганду дратує Сердючка, бо вона сміється і піднімає настрій. я навіть не встиг випити шампанського, як почув сім ударів ракет . якщо ми гуляємо так! "Їх це дратує, і вони вже не знають, що з цим робити", - пояснює артист.

Андрій Данилко, скріншот: YouTube
Андрій Данилко, скріншот: YouTube

Щоб зіпсувати репутацію артиста перед слухачами, машина російської пропаганди регулярно поширює фейки про те, що у Андрія Данилка серйозні проблеми зі здоров'ям, розповідають, що він навіть має проблеми з психічним здоров'ям та інше:

"Вони роблять із мене хворого, роблять із мене якогось демона, щоб люди не купували квитки. Навіть зараз зрив наших турів для росіян - це радість. Вони ж розуміють, що після кожного концерту з'являється величезна кількість . stories, де всі кричать "Путін, щоб ти здох!" час війни ми не обтяжуємо людей. Ми піднімаємо людей, танцюємо, щось згадуємо, ображаємо цих усіх Соловйових і далі за списком.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Російські пропагандисти пов'язують усі ці хвороби з тим, що Андрій Данилко почав носити чорну маску. Втім, сам музикант розповідає, що "всі ці хвороби" це не більше, ніж проплачена пропагандистська вигадка.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

"Я ще на початку війни сказав, що я зніму маску, коли закінчиться війна. Ця маска до мене вже приросла, напевно, створивши екранний образ Андрія Данилка. До цього запитували: "Чому ви весь час у цій кепці?" До кепки звикли, тепер до маски звикають", - пожартував шоумен.

Нагадаємо, що Андрій Данилко зачарував своєю посмішкою та милою чубчиком: "Мамина зірочка".

Раніше ми повідомляли, що "У нього є позашлюбні діти": відьма розкрила таємницю особистого життя Андрія Данилка.