Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості у всьому світі.

Тіна Кароль випустила авторську пісню двома мовами під назвою "Мед" 28 квітня - у річницю смерті свого чоловіка Євгена Огіра, який помер 11 років тому. На прем'єру до себе її покликав радіоведучий Слава Дьомін, а перед ефіром показав кумедне відео зі співачкою в Insta Stories.

Тіна Кароль та Дьомін, фото Instagram
Тіна Кароль та Дьомін, фото Instagram

Дьомін розповів, що артистка вирішила погосподарювати на студії та самостійно зробити собі чай. П'є вона його разом із пакетом та ложкою у чашці, що дуже розсмішило ведучого.

"Жінка вранці має бути на кухні", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило Гороскоп на тиждень 24-30 червня для всіх знаків Зодіаку: смуга удачі Тельців, напруга Водоліїв та розчарування Дів Комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Слава Дьомін
Скріншот з Insta Stories, Слава Дьомін

Скріншот з Insta Stories, Слава Дьомін
Скріншот з Insta Stories, Слава Дьомін

Перед початком ефіру чоловік вирішив поставити Тіні одне запитання, наче на інтерв'ю. Його зацікавило, чого боїться співачка. Та підтвердила, що вона має фобію собак і побачила свій страх в особі Дьоміна. Тобто вона назвала його великим собакою, але Слава анітрохи не образився і жартівливо заявив, що "Тіна Кароль назвала його собакою".

"Великих і маленьких боюся, тебе боюся. Ти як собака велика для мене", - сказала співачка і розсміялася.

Нагадаємо, що напівоголена Тіна Кароль без спідньої білизни похвалилася спокусливими вигинами.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе".

Також стало відомо, що Дан Балан зірвався через Тіну Кароль і розповів правду про "2 роки відносин": "Небезпечна для суспільства".