Материнське кохання – безмежне і невичерпне. Вона здатна розчулювати і зігріти навіть найзалізніше серце. Про це переконався і відомий український співак та шоумен Володимир Дантес, якого мама по-доброму розсмішила у День матері.

Привітавши найдорожчу людину, артист не очікував такого сюрпризу. Виявляється, у мами Володимира теплі стосунки з його дівчиною Дашею Кацуріною. Жінки обмінюються різними фотографіями, зокрема архівними фото співака. І одне з них спричинило комічну ситуацію.

Володимир Дантес. Фото з Instagram
Володимир Дантес. Фото з Instagram

Опублікувавши відео в Instagram, Дантес поділився своїм подивом і легким розчаруванням... про те, що зробила його мама.

На старому знімку він постає ще зовсім юним, але з дещо незвичайним собі виглядом. Замість акуратної зачіски артист має пишну шевелюру, а на голові красується обруч для волосся.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

"У День матері ти приїжджаєш до мами, даєш квіти, проводиш з нею час. І вона, у відповідь на виявлену увагу, висилає твоїй дівчині такі фото! Що я не так зробив?! За що я завинив? перед нею? За що вона так зі мною?", - запитує Дантес.

Ситуація виглядає анекдотичною, однак, у ній проглядається тепла сімейна атмосфера та відверті стосунки між Дантесом та його рідними.

Нагадаємо, так швидко забув Квіткову? На пальці Добриніна помітили нову обручку

Як повідомляв "Знай.uа", "стала вульгарною, гидко": українці публічно "рознесли" Каменських

Знай.uа писав, Маша Єфросиніна перетворилася на пристрасну іспанку: "Вам дуже йде"