Брітні Спірс розбила ногу та вирішила пройти через це без операції. Вона заявила, що сподівається на те, що її тіло саме впорається з цим, не вдаючись до хірургічного втручання. А якщо що, вона завжди може просто прийняти ногу, як частину стилю.

Як і підходить справжній поп-зірці, вона виклала фото своєї ноги та підпис до неї на своїй сторінці у Instagram.

"Ходжу зі зламаною ногою... Якщо йду надто швидко, вона німіє!, – пише Брітні.

Нога Брітні Спірс / фото: Instagram
Нога Брітні Спірс / фото: Instagram

Нещодавно у неї та її хлопця виникли розбіжності, і, здається, це закінчилося тим, що вона розбила собі ногу. До речі, на тій самій нозі їй робили операцію вже тричі.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

"Вони завжди казали, що все може зажити само по собі, але є величезний шанс, що знову зламається нога. Я погоджувалася на операції, і після них було ще болючіше, тому цього разу я завзято. Перевірю, чи вміє моє тіло зцілюватися самостійно."

Брітні не хоче, щоб будь-яке втручання вплинуло на її здоров'я. Наскільки це хороша ідея, ми не знаємо, але, мабуть, їй треба послухати лікарів, а не лише інстинкти.

Лікар, Чарльз Софі, нещодавно виступив на телешоу з промовою про те, стверджує, що через загрозу банкрутства і нестабільну психіку Брітні знову потрібна опіка.

Нагадаємо, мама Джастіна Бібера зізналася, що скоро стане бабусею: "Так довго чекала..."

Раніше ми писали про те, що він любив її рівно 12 днів, поки не дізнався, що вона чоловік: 26-річний хлопець потрапив у весільну пастку

Крім того, Знай.ua повідомляв, дівчина виграла Porshe, але на цьому "плюси" закінчилися: чому їй не пощастило