Перша половина червня пройде доволі спокійно. Однак із 16 червня треба стежити за своїм самопочуттям, адже починається вплив сильних бур.

На щастя, сильна магнітна буря у червні буде лише одна. Слабкі магнітні бурі: 2-4 червня, 10 червня, 28-30 червня. Магнітні бурі середньої інтенсивності: 15, 22 червня. Сильна магнітна буря: 23 червня.

Магнітні бурі, скріншот: YouTube
Магнітні бурі, скріншот: YouTube

Бурі можуть спричинити підвищену дратівливість. Психологи виявили способи, що дозволяють контролювати негативні емоції.

1. Більше обіймайтеся

Популярні новини зараз
ТЦК стануть "невидимками" для ухилянтів: про які повноваження говорять Потрібно терміново нести документи: українським пенсіонерам дозволили у червні "відновити" виплати Не всі українці отримають червневі пенсії: кого ПФУ залишить без виплат Як уберегти новий холодильник від постійних відключень світла: запам'ятай ці правила
Показати ще
Обійміть домашнього вихованця, подругу або рідну маму. Це відверне вас і перемкне увагу, а негативні емоції відразу відійдуть на другий план.

Обійми, фото - marieclaire
Обійми, фото - marieclaire

2. Напишіть та знищіть

Погодьтеся, куди краще виплеснути гнів на папір та спалити його, ніж ризикувати свою долю та лаятися з близькими людьми. Повірте, після цього "ритуалу" вам точно полегшає! Напишіть, що ви думаєте.

3. Займіться спортом

Заняття спортом - відмінний спосіб направити адреналін, що виділяється під час агресії, в потрібне русло!

Схуднення, тренування. Фото: Знай.ua
Схуднення, тренування. Фото: Знай.ua

4. Хрумка їжа

Чіпси, огірок чи морквина допоможуть вам заспокоїтися. Мозок сприйматиме хрускіт, ніби ламається предмет, який його не влаштовує. Дуже простий та ефективний психологічний самообман.

5. Займіться збиранням

Направте негативні емоції на щось продуктивне. Зробіть те, що зазвичай відкладаєте на потім. Наприклад, займіться збиранням.

6. Жувальна гумка

Коли ви жує жуйку, розслабляються напружені мімічні м'язи обличчя, що допомагає певною мірою зняти напругу. До того ж божевільне та зосереджене жування непогано відволікає.

Жуйка, фото championat
Жуйка, фото championat

Нагадаємо, що Сонце готує новий удар по Землі: до чого призведе черговий спалах енергії.

Раніше ми повідомляли, що вчені в паніці через те, що відбувається з магнітним полем Землі: одне питання не дає спокою.