Один із фанатів Мадонни подав на неї до суду, обурений надто відвертими номерами на її концерті. За його словами, деякі виступи були настільки провокаційними, що межували з порнографією.

Американець стверджує, що глядачам довелося спостерігати жінок топлес, які імітують статевий акт. Але його невдоволення не обмежилося цим – йому не сподобалися інші моменти шоу.

Мадонна. Фото Instagram
Мадонна. Фото Instagram

Це не перший випадок, коли Мадонна стикається із судовими позовами. Раніше проти неї вже подавали колективні позови через запізнення на концерти.

Джастен Ліпелес, який подав позов, стверджує, що він та інші глядачі були розчаровані шоу. Серед його скарг – постійні запізнення співачки більш ніж на півтори години та використання фонограми на деяких виступах.

Популярні новини зараз
На Україну насувається епічна магнітна буря: триватиме 5 днів Графіки відключень стануть жорсткішими – до чого готуватися українцям Комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90% У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

Ліпелес також поскаржився на відсутність кондиціонера в залі, через що там було душно, і багато глядачів почувалися погано. За його словами, коли люди почали скаржитися на спеку, Мадонна просто запропонувала їм роздягнутися, що ще більше обурило.

Мадонна
Мадонна

Крім того, Ліпелес стверджує, що глядачів без попередження піддали "порнографічному" контенту. Він заявив, що його змушували дивитися на жінок топлес, які імітували статеві акти на сцені, і через це він почував себе так, ніби дивився порно під час концерту.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що вся чорна і хитається: шанувальники налякані станом 75-річної Алли Пугачової

Вам буде цікаво дізнатися, кішка Тейлор Свіфт стала пухнастим мільйонером: заробила $97 млн ​​і "взула" нового хлопця господині

Читайте також: знявся у 1000 фільмах, але один випадок змінив усе: як відомий порноактор перейшов від жарких сцен до молитов