Олена Мозгова поділилася вражаючою історією свого життя, розкриваючи важкі моменти, які вона пережила, живучи у відносинах, що включали фізичне та емоційне насильство.

Вона відверто висловила свою думку, що життя з партнером, який застосовує насильство та принижує, є абсолютно неприпустимим. Її заклик до інших жінок був простим і водночас потужним: не чекати, але негайно діяти, щоб покинути такі стосунки і знайти можливість для нового початку.

Олена Мозгова, фото: Instagram
Олена Мозгова, фото: Instagram

Навіть якщо це схоже на надзвичайно важке рішення, вона наголосила на його необхідності для власного благополуччя та безпеки. І хоча вона не розголосила конкретно про особу свого минулого партнера, вона відчинила двері до своїх внутрішніх переживань і просвітила інших про важливість виходу з таких стосунків.

Щодо її особистого щастя, зараз Олена Мозгова щасливо заміжня за співаком Девідом Аксельродом. Їх шлюб, який здається таким сильним та здоровим, виник з-поміж численних випробувань та неприйняття з боку оточення через їхню значну різницю у віці.

Олена Мозгова, facebook.com/olenamozgova1
Олена Мозгова, facebook.com/olenamozgova1

Популярні новини зараз
Доплата 20% від розміру пенсії: кому з пенсіонерів підкинуть грошенят Нові правила для водіїв: де і коли можуть перевіряти військовий квиток Резерв+ отримав важливе оновлення У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

Ця історія показує, що істинна любов може подолати будь-які перешкоди і відповісти на неприйняття оточення міцним і тривалим союзом.

Нагадаємо, Оксана Грицай, Настя Жмур і навіть Віра Галушка: які справжні імена у Каменських, Дантеса, Могилевської та інших

Раніше ми писали про те, що Ступка "кинув" водія, в якого врізався п'яним під час ДТП: постраждалий розповів деталі

Крім того, Знай.ua повідомляв, Каменських – Жмур, а Могилевська – Могила: українські зірки, які прославилися не під своїм ім'ям