"Нафтогаз" попередив про зміни для деяких побутових споживачів "блакитного палива". Кому і чому приходитимуть нові платіжки, йдеться на facebook-сторінці газопостачальної компанії.

У майже 100 тисяч споживачів на Полтавщині змінився постачальник газу. Замість "Полтавагаз Збут" ним став "Нафтогаз". Відповідно, нові платіжки будуть надходити вже від постачальника "останньої надії".

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

"Від сьогодні ГК "Нафтогаз України" стає Вашим новим постачальником газу. Понад 96 тисяч клієнтів ТОВ "ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ" автоматично переходять до нас як до постачальника "останньої надії" (ПОН)", - йдеться у повідомленні.

Вказується, що для цієї категорії споживачів, як і для всіх побутових клієнтів "Нафтогазу", діятиме фіксований річний тариф – 7,96 гривні за кубометр. Ціна залишатиметься незмінною до 30 квітня 2025 року.

Популярні новини зараз
Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману
Показати ще

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Слід нагадати, що клієнти "Нафтогазу" можуть отримувати знижки на спожитий газ.

Для цього необхідно виконати дві умови:

  • заплатити за газ до 15 числа;
  • платити через онлайн-сервіси "Нафтогазу".

Знижка у розмірі 1% нараховується автоматично на оплату послуг в наступному розрахунковому місяці.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям змінять правила обліку газу: помилок у платіжках поменшає.

Також наш портал інформував, українці отримують завищені рахунки за газ: у яких випадках приписують зайві куби.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, газовики показали найзручніший спосіб передачі показників лічильника: заощадить час та нерви.