Футбол

Роналду переконав суддю, що перебував у пасивному офсайді

0

Португалець розібрав перший гол у матчі з Атлетіко разом з арбітром

Форвард Реалу Кріштіану Роналду, автор хет-трику у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів з Атлетіко, обговорив у перерві гри з головним арбітром Мартіном Аткінсоном епізод зі своїм першим голом.

Португалець перебував у положенні "поза грою" при подачі Серхіо Рамоса і боровся за м'яч, однак під час повторної подачі Каземіро Роналду був у правильному положенні.

"Офсайду не було? Я перебував у пасивному становищі", — сказав Роналду Аткінсону.

Як повідомляв портал Знай.uа, Роналду повторив досягнення екс-гравця Шахтаря.

Автор матеріалу: 
Ярослав Мар'янко
Теги: 
Роналду, Реал