В социальной сети показали, как Леся Никитюк общается с семьями, которые находились в горячих точках из-за войны.

Соответствующий пост продемонстрировали в аккаунте «Новый канал» в Instagram.

«Леся Нікітюк: «Стільки людей, стільки історій, стільки болі…💔 лише за місяць Серце розривається кожного разу, як зустрічаємо сім’ї з гарячих точок у нашому «Центрі прийому біженців».. Якось пізно ввечері дівчата з кухні накривали стіл, бо люди приїхали пізно. поставили свіжоспечений пиріг з яблуками «шарлотку» Жінка взяла шматок в руки, плаче і каже: - як же пахне домом Ми не зможемо замінити людям дім, але хоча б на хвилинку їх туди перенесемо.. Все буде Україна» #мисильнібомиєдині #новийканал #StopWarInUkraine #StandWithUkraine #CloseTheSky #NoFlyZoneUA #StopRussianAggression #UkraineUnderAttack #StopRussia», - подписан видеоролик в социальной сети.

Украинская публика не смогла удержаться от эмоций при просмотре данной публикации. Люди не смогли пройти мимо и решили написать свои мнения в комментариях.

Популярные статьи сейчас
Monobank "замораживает" личные средства украинцев: кто может остаться без копейки Проверяйте банковскую карточку: украинцам дополнительно выплатят по 4000 гривен Подорожание почти на 40%: украинцев ожидает "сюрприз" в платежках Украинские пенсионеры получат по 500 гривен "бонуса": кто в списке "летних" счастливчиков
Показать еще

Леся Никитюк. Фото: скриншот youtube
Леся Никитюк. Фото: скриншот youtube

"У кожного своя болюча історія,історія кожної родини,і дай боже ,щоби в цих історіях всі залишилися живими.Хочу подякувати всім волонтерам,всім жінкам які так смачно готують,зокрема на Закарпатті,в Ужгороді, настільки люди приїзджають визнажені і в тяжкому емоційному стані,ці люди крутилися коло нас ,аби нам було добре і затишно.Залишалися навіть в шкільній їдальні на ніч,щоби люди могли вночі попити чаю,якщо хочуть.Ви неймовірні люди,дякую вам!!!!", "Останнє запитання дало людям надію на краще. Нехай Бог хранить Україну. Слава Україні", - пишут украинские пользователи.

Комментарии на пост "Новый канал" в Instagram
Комментарии на пост "Новый канал" в Instagram

Напомним, что Виталий Кличко показал, как работает Киев во время военного положения.