Популярная хип-хоп исполнительница из Украины Alyona Alyona поделилась постом в соцсети. Она рассказала, что написала новую песню в честь великого праздника.

Соответствующий пост Alyona Alyona разместила в своем аккаунте в Instagram.

«Відпустіть на Пасху, до сім’ї… Так склалися обставини, що цього року Великдень тисячі людей не зустрічатимуть з батьками. Сумно, бо для багатьох зустріч з рідними на це свято — традиція. Традиція, яку по при все з року в рік всі намагаються берегти. Уявляємо, скільки українців цьогоріч не зможуть відсвяткувати Великдень з рідними через війну, а хтось навіть не зможе набрати та привітати по телефону. В такі моменти приходить розуміння, наскільки важливі традиційні сімейні зустрічі. Адже це не просто «зібратись, бо давно не бачились». Це про спомини, про спільні справи, про рідні стіни, найсмачніші в світі страви і найтепліші в світі обійми... Ми з Яною написали пісню, яка просочена любов'ю до української сім’ї, сповнена згадками та теплом, які зігріють поранені душі. Покажемо пісню 22.04, у цю п’ятницю», - подписала публикацию украинская певица.

Многочисленная публика, подписанная на страницу украинской певицы, перевалила отметку в 358 тысяч человек. Люди не заставили себя долго ждать и принялись комментировать пост знаменитости.

Популярные статьи сейчас
Лишний раз не помоешься: с 1 мая поднимают цены на водоснабжение - сколько заплатим ДПС уже готова списать ваши деньги: кому готовиться к принудительному взысканию Украинцам 60+ предоставят денежную помощь, можно пригласить родных: как подать заявку С 1 мая придется выживать без помощи: кому перестанут выплачивать субсидию
Показать еще

Alyona Alyona. Фото: Instagram
Alyona Alyona. Фото: Instagram

"Пасху? хоч би вже паску казали, як наріччя паска-хліб великодній, паска-Великдень", "Ты просто молодец Всё буде Україно!", "Хочу в Баришівку па Паску!!! На Селянську яке щастя що є інтернет і відеозвязок скучила за своїми страшенно...", "Альона, дякую за твої пісні. Пасха ріже якось, зразу засумнівалась що то український плст, потім побачила Альону й зрозуміла шо то в рифму мабудь", - пишут отзывы юзеры соцсети.

Комментарии на пост Алена Алена в Instagram
Комментарии на пост Алена Алена в Instagram