Популярная украинская хип-хоп исполнительница Alyona Alyona поделилась уникальной публикацией в социальной сети. Она показала свой новый хит с Jerry Heil в честь Пасхи.

Соответствующий пост Alyona Alyona разместила на своей странице в Instagram.

«Рідні мої Найтепліші спогади в більшості людей України протягом життя - це теплі сімейні збори на Великдень. Можливість вирватися від справ, побачити найрідніших, провідати далеких родичів, прийняти участь у створенні крашанок чи писанок, скуштувати маминих чи бабусиних страв родом із дитинства, об'єднатися у продовженні національних та сімейних традицій...Цей рік в корінь змінив нас, змінив усе навколо. Багато сімей вже не об'єднаються, багато дідусів вже не тішитимуть онуків, в багатьох печах вже не пектимуть пасхи. Ми змінили свої цінності, змінили відношення до багатьох речей. Але незмінно будемо нести крізь роки традиції своєї нації та своїх сімей. Щоби пам'ять про них була вічною. Цей трек про біль, про тугу, про спогади і про семійне тепло. І про те, що саме нас всіх об'єднує, де б ми не були. А тепер прогорніть вгору, натисніть на посилання у шапці профілю, там відео «Рідні мої» на YouTube P.s. Де будете святкувати Великдень?», - подписала публикацию украинская артистка.

Многочисленная украинская аудитория, очень долго ждала этих новостей. Люди не стали молчать и принялись писать отзывы в разделе комментариев.

Популярные статьи сейчас
За бесплатные поездки в автобусах теперь придется платить Погода несет безумную жару: прогноз на ближайшие дни Отвыкайте от отопления: украинцев просят сделать это до отключения, чтоб не пострадать Показатели счетчика уже не аргумент: украинцев заставляют платить за свет больше, чем "накрутили"
Показать еще

Jerry Heil. Фото: Instagram
Jerry Heil. Фото: Instagram

"Як душевно Янка співає, а текст, до глибини, не зміг стриматися від сльоз Альонка, ти крута , твої біти, твій кач, хоч і в таки часи, а всеодно пасує ! Дівчата, ви наша підтримка та наша гордість !", "Великдень проведу на службі, шкода, що не церковній", - написали украинцы.

Комментарии на пост Alyona Alyona в Instagram
Комментарии на пост Alyona Alyona в Instagram