У середу, 2 серпня, київське Динамо вилетіло з Ліги чемпіонів, програвши в матчі-відповіді 3-го раунду швейцарському Янг Бойз (0:2).

До вашої уваги післяматчеві коментарі футболістів і тренерів.

Тренер Динамо Олександр Хацкевич заявив, що швидкий пропущений гол дуже вплинув на футболістів: "Хотіли грати за рахунок довгих передач, але у нас не було ніякого контролю м'яча. Швидкий гол все-таки вплинув на футболістів".

Тренер Янг Бойз Аді Хюттер розповів, за рахунок чого його команді вдалося добитися перемоги: "Якщо дозволити українцям грати, вони будуть небезпечні для будь-якого суперника. Однак нам вдалося забити швидкий гол, а потім майстерно провести весь поєдинок і не дозволити їм цього".

Капітан Динамо Андрій Ярмоленко зазначив, що київська команда не заслужила проходу в наступний раунд: "Причина в тому, що зіграли дуже слабо. Не знаю, як з такою грою ми могли проходити далі. Тільки якби були фартові, як не знаю хто. Це кошмар. Янг Бойз заслужено пройшли, з чим я їх і вітаю".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Голкіпер Динамо Максим Коваль вважає себе винуватцем поразки в Швейцарії: "Хочу вибачитися перед вболівальниками, перед усіма, хто за нас переживає - перед президентом, гравцями і тренерами. Другий гол повністю на моїй совісті. Я вважаю, що винен в тому, що ми не пройшли далі".

Форвард Динамо Дьємерсі Мбокані пояснив, що не виходило в матчі-відповіді: "Я вигравав багато м'ячів, але чомусь на підборі не було наших гравців. Ми все це відпрацьовуємо на тренуваннях, але чомусь сьогодні це не вийшло. Наші гравці середини поля трохи підсіли".

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт публікував реакцію соцмереж на поразку Динамо в матчі-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів.

Фото: ФК Динамо