Команда новозеландського чемпіона світу за версією WBO в суперважкій вазі Джозефа Паркера (24-0, 18 КО) озвучила свою умову для проведення бою з британцем Ентоні Джошуа (20-0, 20 КО).

У Паркера в цілому не проти такого варіанту, але тільки в тому випадку, якщо від зацікавленої сторони надійде щедра фінансова пропозиція.

"У нас є різні варіанти і станом на сьогоднішній день ми вже дуже близькі до одного з них. Однак, ми проведемо наступний бій проти Джошуа, якщо гроші будуть правильними. Про Джошуа, як про конкурентну загрозу, ми не турбуємося. Це був би близький бій, але ми не станемо від нього ухилятися. Джозеф прийме цей поєдинок, і я впевнений, що його тренер (Кевін Беррі) також не турбується. Але гроші таки повинні бути правильними", - передає слова промоутера Паркера Девіда Хіггінса Fairfax Media.

Нагадаємо, Паркер кинув виклик Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, команди Паркера і Повєткіна ведуть переговори про бій.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото – twitter.com/joeboxerparker