У неділю Шальке в рідних стінах здолав Гамбург (2:0) і в обох голах взяв участь український півзахисник Євген Коноплянка, який почав з перших хвилин. Спочатку лідер збірної України заробив пенальті, який реалізував Франко Ді Санто, а після перерви віддав результативний пас на форварда Гвідо Бюргшталлера, який подвоїв перевагу Шальке.

На 87-й хвилині українця замінили на Алессандро Шопфа.

Це перші результативні дії Коноплянки за Шальке з літа. Останній раз українець відзначався 19 серпня, коли забив в матчі з РБ Лейпциг (2:0). У поточному сезоні Коноплянка з'являвся на полі у всіх 11 турах (сім раз в старті) і забив один м'яч.

Євген отримав одну з найвищих оцінок за матч від WhoScored (7,8). Коноплянка один раз вдарив по воротах і зробив три гострих передачі, всього віддав 22 пасу (18 точних).

Шальке - Гамбург 2:0

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Голи: Ді Санто, 16 (пенальті), Бюргшталлер, 77

До вашої уваги відео голів та огляд матчу:

Раніше портал Знай.Спорт публікував повний розклад і результати матчів чемпіонату Німеччини сезону-2017/2018.