Менеджер українського боксера напівважкої ваги Олександра Гвоздика (14-0, 12 КО) Егіс Клімас розповів, коли українець може провести титульний бій.

"Гвоздику мав провести елімінаторний бій по лінії WBC проти Маркуса Брауна. На кону - статус обов'язкового претендента - після того, як чемпіон Адоніс Стівенсон проведе бій з поточним обов'язковим претендентом Елейдером Альваресом. Як відомо, Маркус Браун відмовився від бою. Можливо, тепер Гвоздик на відстані одного бою до титульного поєдинку.

У Стівенсона немає вибору, він зобов'язаний в наступному бою битися з Альваресом. А наступним обов'язковим претендентом стане Гвоздик. Якщо цього не станеться, нам доведеться шукати інші підходи до статусу обов'язкового претендента або до титульного поєдинку", - передає слова Клімаса Vringe.com.

Нагадаємо, свій останній на сьогоднішній день бій Олександр Гвоздик провів 19 серпня проти Крейга Бейкера. Гвоздик переміг Бейкера технічним нокаутом і завоював 14-ту перемогу на профіринзі.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, стало відомо, хто може стати наступним суперником Гвоздика.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще