Головний тренер Коламбуса Джон Торторелла відмовився від спілкування з журналістами на прес-конференції після матчу з Едмонтоном (2:7).

На саму прес-конференцію коуч прийшов, однак вона тривала всього 12 секунд. Торторелла підійшов до стійки з мікрофоном, зробив коротке повідомлення, після чого відразу ж пішов у своїх справах.

"Хлопці, я знаю, що це ваша робота. Але я не збираюся відповідати ні на які питання сьогодні. Немає сенсу навіть намагатися це робити. Так що вибачте, всім гарного вечора", - сказав Торторелла.

Як зазначає NBC Sports, це вже не перша подібна витівка від 59-річного американця. Під час перебування в Рейнджерс він один раз дав 14-секундну прес-конференцію. Таким чином, після розгромної поразки від Едмонтона Торторелла оновив свій особистий рекорд.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що в НХЛ може з'явитися ще одна команда.