Досвідчений білоруський фахівець Олег Дулуб залишив посаду наставника одеського Чорноморця.

Причинами розірвання контракту є розбіжності тренера з генеральним директором клубу Анатолієм Місюрою в питаннях кадрової політики, трансферів і преміальних.

Про останні, коли команда отримала стимул від Шахтаря за матч з Динамо (2:1), Дулуб хотів поговорити навіть з президентом клубу Леонідом Клімовим. Однак команда так і не отримала грошей в обіцяному обсязі.

В результаті розбіжності Дулуба і Місюри вилилися в ультиматум з боку керівництва Чорноморця - щоб розірвати контракт, білоруський тренер повинен був повернути всі гроші, зароблені за час роботи в Одесі. Це зарплата за кілька місяців (вересень, жовтень, листопад) і квартирні кошти (гроші, при потребі виділяються співробітникам клубу для оренди житла). В результаті Дулуб погодився на умову і повернув клубу гроші, інформує Sport Arena.

Хто замінить Дулуба на тренерському містку Чорноморця, поки невідомо. Очікується, що ім'я нового тренера клуб оголосить вже в січні, коли команда вийде з відпустки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Відзначимо, що Чорноморець наразі посідає 10-ту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату України, маючи в активі 17 очок.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, український футбольний клуб виставив лідерів на трансфер.

Фото ФК Чорноморець