Форвард Баварії Роберт Левандовскі показав синець, який отримав у матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів з Севільєю (0:0).

Лідер "Мюнхенської машини" та "Кадри" отримав удар по обличчю при спробі вдарити головою в першому таймі, через що на кілька хвилин вибув з гри.

Згодом поляк відіграв 77 хвилин і допоміг Баварії пройти у півфінал, але наслідки того зіткнення залишилися на його обличчі, чим Роберт і поділився у своєму інстаграмі.

У поточному сезоні 29-річний Левандовскі вже забив суперникам Баварії 35 голів у 40 матчах у всіх турнірах.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Баварія на Альянц Арені" приймала Севілью. Перша гра в Іспанії завершилася перемогою німецької команди з рахунком 1:2, тому атакувати ситуація підштовхувала іспанців.

Але гра завершилася з рахунком 0:0 і пройшла далі Баварія.

Зазначимо, що у півфінальну стадію пробилися представники різних країн. Рома з Італії, Ліверпуль з Англії, з Іспанії Реал і Баварія з Німеччини.

Також 11 квітня в матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Реал в Мадриді на "Сантьяго Бернабеу" грав з Ювентусом. Матч у Турині завершився впевненою перемогою Реала з рахунком 0:3, тому італійцям потрібно було забивати як мінімум три голи. І їм це вдалося зробити, як вчора Ромі в матчі з Барселоною. Тільки римляни пройшли каталонців, а туринці мадридців - ні.

На 37-й хвилині Юве вів у рахунку 0:2 після дублю Маріо Манджукіча. На 61-й хвилині Блез Матюйді, скориставшись помилкою Кейлора Наваса, і зовсім зробив рахунок 0:3.

Коли справа йшла до додаткового часу Меді Бенатиа, на думку арбітра, порушив правила у своєму штрафному майданчику. Марокканець вдарив ногою по грудях Лукаса Васкеса. У підсумку англійський рефері Майкл Олівер призначив пенальті, а туринці почали сперечатися з арбітром. Більше за всіх кричав Джанлуїджі Буффон, якого суддя вилучив з поля. Вийшов у рамку Войцех Щенсни, якого Кріштіану Роналду переграв, хоч поляк і вгадав кут. 1:3 - Реал пройшов в півфінал Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, 10 квітня в матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Рома на "Стадіо Олімпіко" приймала Барселону. Перша гра завершилася на користь "блаугранас" з рахунком 4:1, тому Ромі потрібно було відіграватися і забивати як мінімум три голи. І це команді Еусебіо Ді Франческо вдалося зробити.

Спочатку на 6-й хвилині Едін Джеко вивів римлян вперед і "джаллороссі" вдалося утримати рахунок до перерви. У другій половині зустрічі, також продовжуючи грати у два форварди (Едін Джеко - Патрик Шик), римляни вміло пресингували і підганяли Барсу до своїх воріт. У підсумку Джеко заробив пенальті, який реалізував Даніеле Де Россі. За десять хвилин до кінця основного часу Костас Манолас вдало пробив головою після подачі кутового і зробив рахунок 3:0 на користь Роми, що її повністю влаштовувало.

Барселона влаштувала шквал атак, Ліонель Мессі зробив все можливе, щоб забити гол, але цей вечір був за Ромою. 3:0 - перемога "вовчиці"!

Цікаво, що в першому матчі Манолас і Де Россі на "Камп Ноу" забили в свої ворота. Також не варто забувати, що в тому році подібне чудо сотворила Барселона, яка обіграла вдома ПСЖ (6:1). І ще варто додати, що в фіналі Кубка Європейських чемпіонів 1983/1984 у фіналі грали Ліверпуль і Рома (1:1, 4:2 по пенальті).

Нагадаємо, перший матч у Барселоні закінчився впевненою перемогою господарів з рахунком 4:1. Римляни забили на "Камп Ноу" три голи, щоправда два з них - у свої ворота.

У 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Барселона обіграла лондонський Челсі за сумою двох матчів з рахунком 4:1. Рома пройшла Шахтар завдяки голу на виїзді (загальний рахунок 2:2).

Жеребкування півфіналів пройде 13 квітня у Ньоні. У 1/2 фіналу пари визначаються сліпим жеребом без попереднього посіву, так що один з одним можуть зустрітися представники однієї асоціації.

Барселона перемагала у Лізі чемпіонів п'ять разів. Востаннє каталонці перемагали у найпрестижнішому клубному турнірі Європи у 2015 році (фіналіст - Ювентус). У чемпіонаті Іспанії Барса перемагала 24 рази.

Рома була фіналістом Кубку чемпіонів у 1984 році (програла Ліверпулю) та фіналістом Кубку УЄФА у 1991 році (трофей здобув міланський Інтер). Чемпіонат Італії "вовки" вигравали тричі - востаннє у 2001 році.

Фінальний матч Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня 2018 року на стадіоні Олімпійський у Києві. Призовий фонд турніру у цьому році складає 1,3 млрд доларів.

Переможець Ліги чемпіонів 2017/18 як представник УЄФА братиме участь у Клубному чемпіонаті світу ФІФА 2018, який пройде в Об'єднаних Арабських Еміратах, і також отримає право зіграти проти переможця Ліги Європи УЄФА 2017/18 в Суперкубку УЄФА 2018, який пройде в Талліні.

Дивіться: огляд матчу Барселона - Рома

Як повідомляв портал Знай.Спорт, Ліверпуль знову обіграв Манчестер Сіті і продовжив казку.