Вінгер Реала Гарет Бейл забив розкішний гол у фіналі Ліги чемпіонів у ворота "Ліверпуля" (3:1), проте за підсумками голосування вболівальників на офіційному сайті УЄФА найкращим було визнано інший м'яч.

А саме гол, який Бейл забив на груповому етапі Ліги чемпіонів у ворота Боруссії Дортмунд (1:3).

А це гол Гарета Бейла Ліверпулю!

Друге місце зайняв забитий м'яч Кріштіану Роналду у ворота Ювентуса (0:3)

Так виглядає весь список кращих голеадорів:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

1. Гарет Бейл (Борусія Д - Реал) — 19%

2. Кріштіану Роналду (Ювентус - Реал) — 18%

3. Гарет Бейл (Реал - Ліверпуль) — 12%

4. Мохамед Салах (Ліверпуль - Рома) — 11%

5. Мохамед Салах (Манчестер Сіті - Ліверпуль) — 8%

6. Дженк Тосун (Порту - Динамо) — 7%

7. Ліонель Мессі (Барселона - Челсі) — 6%

8. Антуан Грізманн (Атлетіко - Рома) — 5%

9. Едін Джеко (Челсі - Рома) — 4%

10. Садьо Мане (Ліверпуль - Спартак) — 4%

11. Садьо Мане (Порту - Ліверпуль) — 3%

12. Стефан Ель-Шаараві (Рома - Челсі) — 3%

Зідан більше не тренер Реала

Головний тренер мадридського Реала залишив свою посаду. Про це француз заявив на сьогоднішній позаплановій прес-конференції.

"Я прийняв рішення не продовжувати роботу у наступному сезоні. Необхідно, щоб команда перемагала і далі, і для цього потрібні зміни", - заявив коуч.

Зідан подякував гравцям, керівництву Реала та фанатам команди за підтримку.

"Можливо, ви побачите мене пізніше. Мадрид дав мені все, і я буду тут, наближеним до цього клубу, все своє життя. Для мене моє рішення ясне, хоча для багатьох це не має сенсу, але для мене настав час внести зміни", - додав Зізу.

Реал був першим тренерським досвідом Зідана на професійному рівні. З мадридцями він виграв три поспіль Ліги чемпіонів, встановивши абсолютний рекорд турніру. У 2017 році мадридці під керівництвом француза також стали чемпіонами Іспанії.

Хто саме тренуватиме Реал у наступному сезоні, невідомо. Своїх планів щодо наступної тренерської работи Зідан не розкривав.

"Я хочу подякувати за вашу відданість справі, вашу любов і все, що ви зробили для Реала в ці роки, це не прощання, ми скоро побачимося. Якщо йому потрібна перерва, він теж на це заслуговує. Після перемоги в Лізі чемпіонів це несподіване рішення, але ми можемо тільки прийняти його і поважати", - заявив президент Реала Флорентіно Перес.

Як повідомляв портал Знай.Спорт, головна зірка Реала Кріштіану Роналду, ймовірно, теж залишить команду.