Сербський стиліст та перукар Маріо Хвала робить на потилицях своїх клієнтів справжні витвори мистецтва - вистригає портрети відомих людей.

З нагоди чемпіонату світу-2018 до Маріо завітав фанат Барселони та Ліонеля Мессі. Перукар зробив на потилиці клієнта портрет аргентинця, який можна сплутати з обличчям футболіста.

Зазначимо, що раніше до серба приходили фанати Путіна, Кім Чен Ина та президента США Дональда Трампа. За свою роботу Хвала бере 150 євро.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

ЧС у Росії та курки

Фанати збірної Нігерії попросили дозволу пронести на російські стадіони, де їхня команда гратиме матчі чемпінату світу-2018, живих курок. На жаль, російські чиновники відмовили їм у цьому проханні.

Нігерійці пояснили, що курка - це їхній символ, з яким вони вболівають на всіх матчах. У відповідь нігерійцям порадили місця, де можна купити домашню птицю, але якщо вони не прийдуть з нею на стадіон.

Нігерія розпочне виступ на чемпіонаті світу 16 червня матчем із Хорватією. На груповому турнірі африканська команда також зіграє з Аргентиною та Ісландією.

Дивіться: офіційна заставка ЧС-2018

Як повідомляв портал Знай.Спорт, названо імена коментаторів матчів чемпіонату світу-2018.