Форвард збірної Польщі Аркадіуш Мілік готовий зіграти проти Сенегалу в матчі 1 туру ЧС-2018. Нападник, який днями впав у дельфінарії, не має проблем зі здоров'ям, інформує офіційний твіттер збірної Польщі.

Напередодні свого першого матчу на чемпіонаті світу проти національної команди Сенегалу гравці "Кадри" вирушили на екскурсію в сочинський дельфінарій (делегація збірної Польщі базується на час Мундіалю саме в цьому місті Краснодарського краю).

Під час прогулянки по дельфінарію футболіст послизнувся в калюжі води і впав на руку. Лікарі підозрювали перелом, але після обстеження виявилося, що поляк відбувся синцем.

До речі, за збірну Польщі Мілік забивав ще у вересні 2017 року в матчі проти Казахстану.

Матч Польща – Сенегал відбудеться 19 червня. У цій же групі зіграють також Колумбія і Японія.

Хорватія на чемпіонаті світу

У матчі 1-го туру групи D на чемпіонаті світу збірна Хорватії грала зі збірною Нігерії.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Перший тайм поєдинку в Калінінграді завершився на користь балканців завдяки автоголу півзахисника Сток Сіті Огенекаро Етебо на 32-й хвилині.

У другій пловине зустрічі півзахисник мадридського Реала Лука Модріч реалізував пенальті на 71-й хвилині.

У підсумку матч завершився з рахунком 2:0 на користь збірної Хорватії.

Також у цій групі Аргентина і Ісландія зіграли внічию 1:1.

Як повідомляв портал Знай.Спорт, чемпіонат світу відкрили два голи вихованця Реала.