Головний тренер мюнхенської Баварії Ніко Ковач не дозволить гравцям користуватися телефонами на території бази команди за межами роздягальні.

Хорват ввів дане нововведення для того, щоби футболісти більше спілкувалися між собою, а також менше часу перебували під шкідливим випромінюванням. Під заборону потрапляють всі приміщення, за винятком роздягальні: це і їдальня, кабінет фізіотерапевта і так далі.

"Користуватися мобільним телефоном у роздягальні можна, в інших приміщеннях - заборонено. Коли ми обідаємо разом, потрібно говорити один з одним, а не грати в телефоні. Я хочу спілкуватися один з одним. Крім того, під час фізіотерапії гравці повинні розслаблятися, не постійно відволікатися на мобільний телефон. Так і я не можу собі уявити, що випромінювання корисне", - наводить Sportbild слова Ковача.

Клозе став тренером Баварії

Колишній нападник Баварії та збірної Німеччини Мірослав Клозе буде тренувати мюнхенську команду (U-17).

Про це повідомляє офіційний твіттер-аккаунт клубу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

39-річний екс-форвард є найкращим бомбардиром в історії чемпіонатів світу, забивши 16 голів. Він брав участь у мундіалях 2002, 2006, 2010 та 2014 років. На чемпіонаті світу-2014 Німеччина здобула трофей.

Як повідомляв портал Знай.Спорт, Ребров зібрався у Баварію.