Кубинець Юніер Дортікос (22-1, 21 KO) заявив про бажання провести реванш з росіянином Муратом Гассієвим (26-1, 19 KO) навіть незважаючи на те, що він вже не володіє чемпіонськими титулами після поразки українцю Олександру Усику (15-0, 11 КО).

"Ця поразка від Гассієва змусила задуматися багато про що, і правда полягає в тому, що в мені сидить ця скалка і я хочу провести з ним матч-реванш. Бій Гассієва з Усиком був стратегічним боєм, і я думав, що перемога буде на боці Мурата. Усик відмінно боксував і Гассієву не вдалося до нього дістатися. В цілому, це був відмінний поєдинок і прекрасний турнір.

У нашому бою з Гассієвим я був занадто сильно заряджений на нокаут. Я зосередився на цьому і хотів перемогти за всяку ціну. На такому рівні не можна бути жадібним і прагнути все вирішити за один раунд. Необхідно зберігати холодну голову і діяти у своїй манері, тоді нокаут прийде сам по собі. Якщо Усик і Гассієв перейдуть в хевівейт, я піду за ними, щоб провести бої в суперважкому дивізіоні. Там я готовий битися з будь-якими суперниками, включаючи Джошуа та Уайлдера, але я ніколи не вийду на ринг з моїм братом Луїсом Ортісом", - повідомив Дортікос.

Після бою з Усиком Гассієву потрібна операція

Колишній чемпіон світу у важкій вазі, росіянин Мурат Гассієв (26-1, 19 КО), який програв поєдинок проти Олександра Усика (15-0, 11 КО) у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії, зараз знаходиться на лікуванні в Німеччині.

За словами його тренера Віталія Сланова, Гассієву потрібна операція.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"На жаль, перемоги бувають не завжди. Мурат підійшов до фінального бою не в належній формі, проте він ще молодий і порадує нас своїми виступами і досягненнями. Зараз він знаходиться в Німеччині і йому треба буде пройти лікування, процедури, можливо навіть операцію", - повідомив Віталій Сланов.

Усик став абсолютним чемпіоном

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександр Усик (15-0, 11 КО) переміг володаря титулів IBF і WBA росіянина Мурата Гассієва (26-1, 19 KO) і таким чином завоював п'ять поясів головних боксерських організацій (WBO, WBC, IBF, WBA і пояс The Ring), та кубок легендарного Мухаммеда Алі.

Відразу після перемоги Олександр Усик кинув виклик британцю Тоні Беллью.

Промоутер Тоні Беллью Едді Хірн заявив, що бій його підопічного проти Олександра Усика може відбутися в жовтні або листопаді, якщо українець захоче боксувати проти британця. Крім того, він вважає, що Беллью в бою з Усиком, швидше за все, буде аутсайдером.

"Беллью готовий. Усик викликав Тоні відразу після бою і підірвав цим бомбу. Вже через півгодини після фіналу суперсерії він дзвонив мені з проханням організувати цей поєдинок. Я поговорив з командою українця - подивимося, що з цього вийде.

Я не бачив бій Усик - Гассієв. В українця був був складний бій в півфіналі з Майрісом Брієдісом. Я думав, що Усика не вистачить на фінал і Гассієв придушить його міццю, проте Олександр впорався.

До фіналу Усик - Гассієв я говорив про три варіанти для Беллью - це Андре Уорд, Адоніс Стівенсон і Тайсон Ф'юрі. Я боявся, що за бій проти Усика або Гассієва не вийде заробити хороші гроші. Думаю, після суботнього вечора ситуація змінилася. Залишилося дочекатися рішення Усика.

Тоні стає краще з кожним боєм. Можливо, в поєдинку з Усиком він буде аутсайдером, але списувати його з рахунків - божевілля.

Коли може відбутися бій Беллью і Усика? У жовтні-листопаді. Зараз ми обмежені в місцях, але для такого бою хочеться знайти підходящу арену з великою кількістю місц ", - сказав Хірн в коментарі BoxingScene.

Унікальний рекорд Олександра Усика

Олександр Усик став першим абсолютним чемпіоном світу в історії України. Раніше лише брати Клички володіли всіма поясами в своїй вазі, але, щоб титули були в руках одного боксера - таке вперше.

Всього ж, завоювавши пояси за чотирма основними версіями - WBA, WBO, WBC і IBF - Усик став четвертим абсолютним чемпіоном з чотирма титулами. Раніше це вдавалося лише американцям Бернарду Хопкінсу і Джермейну Тейлору (середня вага), а також Теренсу Кроуфорду (напівсередня вага).

Олександр став всього лише третім абсолютним чемпіоном світу в історії важкої ваги. Раніше такого статусу досягали Евандер Холіфілд і О'Ніл Белл, але у них обох було лише по три пояси -WBC, WBA і IBF.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Усик розповів, кого хотів би бачити своїм тренером.

Фото – K2 Promotions