Реал програв Атлетіко у матчі за Суперкубок УЄФА 2018. "Вершкові" поступилися своїм землякам з Атлетіко з рахунком 2:4. Цікаво, що Реал програв фінал міжнародного турніру вперше за 18 років.

Якщо в атаці Реал виглядав ще досить пристойно, продовживши результативну серію, то в захисті команди Лопетегі відбувалося щось незрозуміле. Чотири голи у власні ворота – це дуже нетипово для "Королівського клубу". Стільки Реал не отримував протягом 149 матчів, повідомляє Mundo Deportivo.

Цікаво, що під керівництвом Зінедіна Зідана "вершкові" жодного разу не пропускали 4 голи, а отримували у свої ворота не більше трьох голів за гру. Лопетегі примудрився перервати вражаючу серію Реала вже в першому офіційному матчі на чолі "галактікос".

У Лопетегі ще є час все виправити – новий сезон Прімери стартує для Реала в неділю матчем проти Хетафе. У разі завоювання чемпіонства Іспанії Юлену пробачать вчорашній провал, але з таким Атлетіко і Барселоною зробити це буде неймовірно складно.

Перемога Атлетіко в Суперкубку УЄФА-2018

У столиці Естонії Талліні 15 серпня відбувся матч за Суперкубок УЄФА, в якому зійшлися переможець Ліги чемпіонів Реал Мадрид і тріумфатор Ліги Європи Атлетіко Мадрид.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Матрацники" відкрили рахунок вже на 1-й хвилині завдяки суперголу Дієго Кости. "Вершкові" змогли відігратися на 27-й хвилині після блискучого голу головою у виконанні Каріма Бензема.

На перерву команди пішли при рахунку 1:1.

У другому таймі повели в рахунку "галактікос" після того, як Серхіо Рамос реалізував пенальті на 63-й хвилині. Але "індіанці" на 79-й хвилині змогли вирівняти становище завдяки голу Дієго Кости, який оформив дубль.

Основний час матчу завершився внічию 2:2. Все вирішувалося в екстра-таймах.

У першій п'ятнадцятихвилинці Атлетіко зміг двічі вразити ворота Кейлора Наваса після розкішних ударів Сауля і Коке. Як підсумок, 4:2 перемога Атлетіко, який в третій раз виграв Суперкубок УЄФА!

Як повідомляв портал Знай.Спорт, Динамо Київ підписало контракт з молодим даруванням.