Найкращий український гімнаст, чемпіон і срібний призер Олімпіади-2016, лідер збірної України зі спортивної гімнастики, Олег Верняєв потрапив в попередню заявку збірної України на етап Кубка світу.

Кубок пройде з 21 по 23 вересня в Угорщині.

Цей турнір стане першим для Олега Верняева після двох перенесених операцій на коліні та плечі. Через травму він пропустив Чемпіонат Європи-2018.

Раніше повідомлялося, що в цьому сезоні Верняєв взагалі не буде виступати, а його тренер Геннадій Сартінський заявив, що багато спортсменів не повертаються після таких травм, як у Верняєва.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, у сезоні-2017 Олег Верняєв виграв срібло чемпіонату світу на паралельних брусах, завоював два золота і одне срібло чемпіонату Європи, п'ять разів піднімався на п'єдестал Універсіади і неодноразово ставав призером етапів Кубка світу.

Як повідомляв Знай.ua, Цуренко вийшла до третього кола US Open.