Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) хоче провести бій з чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA Super, WBO, IBF і IBO британцем Ентоні Джошуа (21-0-0, 20 KO).

Про це розповів промоутер Усика Олександр Красюк.

"Він побив легендарного Володимира Кличка, піднявшись після важкого нокдауну. Ентоні - олімпійський чемпіон Лондона 2012 року, в Усика той же титул, але у нижчому дивізіоні. Я вважаю, що у Джошуа є всі шанси стати абсолютним чемпіоном серед важковаговиків.

Боксерський світ хотів би поєдинку між двома олімпійськими чемпіонами і двома безумовними професіоналами", – передає слова промоутера Sky Sports.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, 10 листопада в Лондоні відбудеться поєдинок Олександра Усика проти британця Тоні Беллью. Зараз промоутери боксерів ведуть переговори про організацію цього бою.

Промоутер Беллью Едді Хірн підтвердив інформацію про те, що бій пройде у важкій вазі. За його словами, в цьому поєдинку Беллью цікавлять лише поясі, а не гроші.

"Бій Усика і Беллью пройде в першому важкому дивізіоні. Тому що Тоні хоче виграти чемпіонські пояси. Він запитав мене: "Якою буде важливість бою в супертяжах? Ніякої? Гроші? Мені не потрібні гроші. Мені потрібні пояси. Ну і гроші, звичайно". Ми зробимо цей поєдинок у Лондоні, Манчестері або Ліверпулі, ймовірно, 10 листопада. Думаю, в найближчі пару тижнів ми підпишемо контракт", – розповів Хирн в інтерв'ю Tne Boxing Voice.

Як повідомляв Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.