Плавець Михайло Романчук став найкращим спортсменом серпня за версією НОК України. Про це повідомляє прес-служба комітету.

Наставник Михайла Петро Нагорний визнаний найкращим тренером місяця.

Зазначимо, що плавець вперше в кар'єрі удостоївся цього почесного звання від НОК України.

Михайло Романчук
Михайло Романчук

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи в Глазго Романчук завоював три медалі: золото на дистанціях 400 і 800 метрів вільним стилем, а також срібло на 1500 метрів цим же стилем.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Леся Цуренко вийшла до третього кола US Open

Друга ракетка України Леся Цуренко обіграла датчанку Кароліну Возняцкі у другому раунді Відкритого чемпіонату США - US Open, і вийшла до третього кола.

Леся Цуренко
Леся Цуренко

Поєдинок тривав 1 годину 24 хвилини. На рахунку датчанки жодного ейсу, 3 подвійні помилки, 6 віннерів і 35 невимушених помилок, а також 2 реалізованих брейк-пойнти з 10. Українка, в свою чергу, обійшлася без ейсів, допустила 7 подвійних і 38 невимушених при 19 віннерах.
Леся Цуренко (Україна) - Кароліна Возняцкі (Данія, 2) - 6:4, 6:2

У третьому раунді US Open Леся Цуренко зустрінеться з Катержиною Синяковою з Чехії, яка переграла австралійку Айлу Томлянович.

Нагадаємо, в першому раунді US Open Цуренко перемогла бельгійку Елісон Ван Ентванк - 3:6, 2:6
Українка зробила п'ять брейків за два сети. При цьому вона двічі програла на своїх подачах.

"Рахунок матчу відображає загальну картину, я відчувала перевагу весь поєдинок. У кожному сеті мені вдалося швидко зробити брейк. Сьогодні найскладніше було грати через таку спеку. Але вона впливає не тільки на мене, а й на суперницю, я це знала", - прокоментувала перемогу Цуренко.

Як повідомляв Знай.ua, стало відомо, коли Верняєв відновить виступи після травми.