Міський суд визнав договірними матчі українських тенісистів Олександра Долгополова і Катерини Бондаренко, і дозволив букмекерам не виплачувати ставки по деяких матчах.

Під підозру потрапили два матчі, які відбулися 20 серпня 2017 року. В цей день Долгополов програв португальцю Тьягу Монтейру на Winston Salem Open – 3:6, 3:6, а Бондаренко поступилася Ані Богдан з Румунії на Connecticut Open – 2:6, 2:6.

В прес-службі Федерації тенісу України всі звинувачення заперечують.

"Будь-які підозри з приводу договірних матчів ми розглядаємо лише в тому випадку, якщо нам надходить інформація від Tennis Integrity Unit. В даному випадку такої не було – пройшов рік, а TIU ніяких претензій не пред'явила. Значить, не знайшли нічого кримінального.

І що дивного в поразці Долгополова від Монтейру? Він йому й раніше програвав. Не підходить стиль гри.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

І Сашко, і Катя можуть програти кому завгодно в будь-який момент. І що, кожну таку поразку розцінювати як договірний матч? Гравці не зверталися до федерації з проханням допомогти їм. Мені залишається лише додати, що ми не вважаємо ці матчі договірними", - сказав прес-секретар Федерації тенісу України Юрій Сосновський.

Леся Цуренко вийшла до третього кола US Open

Друга ракетка України Леся Цуренко обіграла датчанку Кароліну Возняцкі у другому раунді Відкритого чемпіонату США - US Open, і вийшла до третього кола.

Леся Цуренко
Леся Цуренко

Поєдинок тривав 1 годину 24 хвилини. На рахунку датчанки жодного ейсу, 3 подвійні помилки, 6 віннерів і 35 невимушених помилок, а також 2 реалізованих брейк-пойнти з 10. Українка, в свою чергу, обійшлася без ейсів, допустила 7 подвійних і 38 невимушених при 19 віннерах.
Леся Цуренко (Україна) - Кароліна Возняцкі (Данія, 2) - 6:4, 6:2

У третьому раунді US Open Леся Цуренко зустрінеться з Катержиною Синяковою з Чехії, яка переграла австралійку Айлу Томлянович.

Нагадаємо, в першому раунді US Open Цуренко перемогла бельгійку Елісон Ван Ентванк - 3:6, 2:6
Українка зробила п'ять брейків за два сети. При цьому вона двічі програла на своїх подачах.

"Рахунок матчу відображає загальну картину, я відчувала перевагу весь поєдинок. У кожному сеті мені вдалося швидко зробити брейк. Сьогодні найскладніше було грати через таку спеку. Але вона впливає не тільки на мене, а й на суперницю, я це знала", - прокоментувала перемогу Цуренко.

Як повідомляв Знай.ua, стало відомо, коли Верняєв відновить виступи після травми.