Через три місяці після завоювання всіх чемпіонських поясів у першій важкій вазі Олександр Усик йде далі. Першим суперником абсолютного чемпіона стане 35-річний боксер з Британії Тоні Белью.

Бій між Усиком та Белью пройде 10 листопада в Лондоні.

Аналітична стаття на російському ресурсі sports.ru, яка була освячена українському спортсмену, викликала широкий резонанс серед шанувальників та вболівальників.

"Усик – фаворит. У Белью цілком потужний удар, але він недостатньо швидкий для такого суперника, як Усик. Британець навіть розповідав, що між боями важить більше 100 кілограмів", - повідомляється в матеріалі.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Сам Белью переконаний, що бій буде болісним, однак 4 пояси того варті. Він переконаний, що перемогти Усика – в його силах.

Російські фанати в коментарях щиро підтримують українця і відзначають його перевага в прийдешньому бою. Вони захоплюються Усиком.

"Усик прекрасний, як і ціла плеяда українських боксерів (брати Клички, Ломаченко і навіть Постол і Гвоздик). Але Усик - це взагалі щось. Білий Мейвезер, майже", - зазначають юзери.

Раніше стало відомо, що найближчий поєдинок Олександра Усика повинен відбутися вже цієї осені, а суперником українця, швидше за все, виступить британець Тоні Белью.

Про це під час прес-конференції в Києві заявив генеральний директор промоутерської компанії K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк. Він також заявив, що бій швидше за все пройде у Великобританії.

Нагадаємо, вони "свої": Гассієв розлютив заявою про Усике і Ломаченко.

Як повідомляв "Знай. ua", бій Усик - Гассієв: український чемпіон поїде підкорювати Москву.

"Знай. ua" писав, що бій Усик - Гассієв відкриє ще один українець. На фінал WBSS претендують три країни: Саудівська Аравія, Україна і Росія.