Чотириразовий чемпіон світу Льюїс Хемілтон, пілот команди Mercedes, здобув перемогу в гонці на Гран-прі Італії.

Другим фінішував пілот команди Ferrari, фінський гонщик Кімі Райкконен. Третє місце посів напарник Хемілтона Валттері Боттас (Mercedes).

ГП Італії. Результати
ГП Італії. Результати

Всі чекали на дубль Ferrari в Монці, але команда зазнала гучної поразки. Хемілтон більшу частину гонки залишався позаду Райкконена, але фінський гонщик не зміг стримати атаки британця і пропустив того до перемоги. Напарник Райкконена по команді Себастьян Феттель фінішував лише четвертим.

В даний момент Льюїс Хемілтон лідирує в особистому заліку чемпіонату (256 очок), другий – Себастьян Феттель (226), третій – Кімі Райкконен (164).

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Стало відомо майбутнє Райкконена в Ferrari

Пілот команди Ferrari, фінський гонщик Кімі Райкконен, має намір провести у Формулі-1 ще як мінімум сезон.

Кімі Райкконен
Кімі Райкконен

Як повідомляє Corriere della Sera, 38-річний пілот підпише з командою Ferrari новий контракт, який буде розрахований на один сезон. За інформацією джерела, сторони підпишуть угоду найближчим часом.

У разі підписання контракту з Райкконеном, французький пілот Шарль Леклер, який був покликаний замінити Кімі, відправиться в Хаас.

На даний момент Кімі Райкконен посідає третє місце в особистому заліку чемпіонату (164 очки) і може поборотися за чемпіонський титул.

Як повідомляв Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.