Перша ракетка України і п'ята ракетка світу Еліна Світоліна не змогла вийти у чвертьфінал Відкритого чемпіонату США з тенісу – US Open.

В четвертому колі Світоліна поступилася в трьох сетах Анастасії Севастовій з Латвії – 6:3, 1:6, 6:0, і вибула з останнього у сезоні турніру Великого шолома.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Таким чином, перша ракетка України зуміла повторити минулорічне досягнення, діставшись до 1/8 фіналу US Open, і захистила свої очки.

Визначилася позиція Світоліної у новому рейтингу WTA

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Еліна Світоліна зберегла свою позицію в оновленому рейтингу WTA від 13 серпня. Світоліна залишилася на п'ятій позиції.

Очолює рейтинг переможниця Rogers Cup-2018 румунка Симона Халеп. Бельгійка Элисе Мертенс піднялася на одну позицію обійшовши Кароліну Плішкову, а німкеня Юлія Гергес витіснила Гарбінье Мугурусу з топ-10.

1 (1). Симона Халеп (Румунія) – 6315
2 (2). Анжеліка Кербер (Німеччина) – 4916
3 (3). Кароліна Возняцкі (Данія) – 3910
4 (4). Петра Квітова (Чехія) – 3672
5 (5). Еліна Світоліна (Україна) – 3410
6 (6). Слоан Стівенс (США) – 3288
7 (7). Дарина Касаткіна (Росія) – 2746
8 (9). Элисе Мертенс (Бельгія) – 2652
8 (9). Кароліна Плишкова (Чехія) – 2642
10 (11). Юлія Гергес (Німеччина) – 2403

Світоліна і Цуренко виступлять на турнірі в Китаї

Українські тенісистки Еліна Світоліна і Леся Цуренко зіграють на міжнародному тенісному турнірі в китайському Ухані. Про це повідомляється на офіційному сайті змагань. Турнір пройде з 23 по 30 вересня.

У минулому сезоні Цуренко поступилася вже у другому колі в матчі проти Гарбінье Мугурусы. Світоліна у минулому році там не виступала.

Світоліна розповіла, скільки платить своїй команді

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла, скільки витрачає на утримання своєї команди.

"Це дуже депресивне питання, тому що дуже багато грошей іде на команду. Є п'ять людей. Є тато, який рахує всі мої витрати, гроші. Я дуже рідко дивлюся на банківський рахунок. Але ми, напевно, ще не дійшли до того моменту, коли мені скажуть: "Ні, чартеру не буде, буде економ-клас". Але тато тримає мене в курсі всіх фінансових питань.

Це десь між 250 і 300 тисяч на рік. Це перельоти, готелі, витрати, зарплати… Вони живуть у чорній ікрі", – розповіла Світоліна.

Як повідомляв Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.