У Нью-Йорку проходив відкритий чемпіонат США з тенісу, на якому українка Леся Цуренко у третьому раунді обіграла представницю Чехії Катерину Синякову.

Цю інформацію повідомляє офіційний сайт змагань.

У повідомленні говориться, що матч тривав 1 годину 6 хвилин. За цей час українка жодного разу не подала навиліт.

Рахунок матчу такий - 6:4, 6:0.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Також відомо, що в чвертьфіналі US Open Цуренко зустрінеться з іншою представницею Чехії – Маркетою Вондроушовою.

Нагадаємо, що першому турі Відкритого чемпіонату США з тенісу 31-я ракетка світу Алізе Корне отримала несподіване попередження від судді на вишці за те, що зняла на корті майку. На суддю обрушився шквал критики, незважаючи на те, що він всього лише слідував букві правил. Тепер це правило, судячи з усього, більше не існує.

28-річна француженка грала свій перший матч на турнірі в 38-градусну спеку і в перерві між другим і третім сетами пішла в роздягальню, щоб переодягнутися. Повернувшись на корт, вона виявила, що одягла майку навиворіт, тут же зняла її і одягла як треба.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", вся Україна може пишатися тим, що українка Ганна Рижикова стала переможницею етапу "Діамантової ліги" у бельгійському Брюсселі. Українська легкоатлетка стала кращою у бігу з бар'єрами.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що друга ракетка України Леся Цуренко обіграла датчанку Кароліну Возняцкі у другому раунді Відкритого чемпіонату США – US Open, і вийшла в третє коло.