Легендарний футболіст київського "Динамо" і збірної України анонсував своє повернення в столичний клуб.

Про повернення в "Динамо" Олег Гусєв розповів в Сумах під час відвідин місцевого футбольного центру "Барса" в рамках святкування Дня міста, де він починав свій спортивний шлях і зараз є його Почесним громадянином.

"За кілька днів має підписати контракт з Динамо, де буду тренувати команду U-21", – передає слова Гусєва ukrinform.

Нагадаємо, в "Динамо" Олег Гусєв виступав з 2003 по 2016 роки, зігравши за першу команду 438 матчів у всіх турнірах, забивши 96 голів. З киянами Олег п'ять разів ставав чемпіоном країни, виграв п'ять національних кубків і три Суперкубка України.

Вернидуб прокоментував перехід в Динамо

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував чутки про те, що він може очолити київське "Динамо".

"Хочу поставити крапку, тому що багато в пресі пишуть: Динамо, Динамо... Я дуже сильно поважаю Динамо. Точно так само як і Шахтар, адже це два найсильніших і іменитих клубу нашої країни. Розумію, що таке робота в таких командах. Є тренери, і їх досить багато, які пройшли клубні школи.

Ігор Михайлович Суркіс завжди говорив, що Динамо має тренувати людина з динамівським серцем. Я ніколи не грав у Динамо. У мене навіть думок не було піти в Динамо.

Годі розповідати, куди я хочу. Я ніколи не хотів, і не буду хотіти перейти в будь-який клуб, в якому на даний момент є тренер. Я ніколи не ходив по трупах і ніколи цього робити не буду. Це мій принцип життя і виховання. Якщо це не дай Бог трапиться, нагадайте мені, і я сам перестану себе поважати", – передає слова Вернидуба офіційний сайт "Зорі".

Хацкевич прийняв рішення піти у відставку

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич хоче залишити свою посаду.

Олександр Хацкевич
Олександр Хацкевич

Про це Олександр Хацкевич оголосив на прес-конференції після поразки від "Карпат".

"У нас ще буде розмова з президентом. Але для себе я рішення прийняв. Подякував хлопцям у роздягальні за спільну роботу і спільно проведений час", – заявив Хацкевич.

Нагадаємо, що "Динамо" не може перемогти вже в чотирьох матчах поспіль. Кияни програли "Аяксу" (1:3), потім зіграли внічию з "Чорноморцем" (1:1) і "Аяксом" (0:0), а сьогодні програли "Карпатам" (0:2).

Динамо - Карпати
Динамо - Карпати

Нагадаємо, що Вернидуб також заявив про бажання піти у відставку після вильоту "Зорі" з Ліги Європи. Але через кілька днів змінив своє рішення.

Як повідомляв портал Знай.ua, київське "Динамо" підписало двукратного чемпіона Данії.