Тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньо, колишній наставник мадридського "Реала", отримав один рік умовно за несплату податків.

Як повідомляє El Mundo, Моурінью визнав свою провину в двох податкових злочинах. Справу проти тренера МЮ було відкрито на увазі того, що він не платив доходи від іміджевих прав в 2011 і 2012 році. Моуріньо перенаправляв їх через компанію на Віргінських островах.

За це Моуріньо отримав рік умовно, а також буде змушений заплатити решту грошей з 3,3 мільйона євро, які спочатку повинен був.

Більшу частину грошей Моуріньо вже заплатив. Йому залишилося сплатити 670 тисяч євро, щоб справу проти нього було закрито.

ФІФА оголосила претендентів на звання Гравець року

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ФІФА оприлюднила список претендентів на звання гравця року. У шорт-лист потрапили Кріштіану Роналду ("Ювентус", Португалія), Лука Модрич ("Реал", Хорватія) і Мохамед Салах ("Ліверпуль").

В трійку вперше за багато років не потрапив Ліонель Мессі, який був у десятці номінантів, опублікованій в липні.

Переможець буде оголошено 24 вересня в Лондоні на урочистому гала-вечорі The Best FIFA Football Awards.

Названо найкращого гравця Ліги чемпіонів

УЄФА оголосив найкращого гравця Ліги чемпіонів сезону-2017/18. Ним став півзахисник мадридського "Реала" Лука Модрич, який раніше також був визнаний найкращим півзахисником ЛЧ-2017/18.

У боротьбі за звання найкращого футболіста хорват випередив Кріштіану Роналду та Мохамеда Салаха.

УЄФА планує створити новий турнір

УЄФА планує з 2021 року заснувати новий єврокубковий турнір, повідомляє видання Bild. Цей турнір стане доповненням до Лізі чемпіонів і Лізі Європи. Таким чином, УЄФА прийняв рішення реформувати єврокубковий календар.

За інформацією джерела, кількість команд-учасниць основного раунду Ліги чемпіонів залишиться колишнім – 32, в Лізі Європи гратимуть 32 клубу замість нинішніх 48.

У новому змаганні, назва якого поки не повідомляється, виступлять також 32 клубу. Автори ідеї створення нового турніру хочуть спростити доступ на євроарену для клубів зі Скандинавії і Східної Європи, але обійтися без розширення Ліги Європи.

Як повідомляв Знай.ua, стали відомі всі учасники групового раунду Ліги Європи.