найтитулованіша українська фехтувальниця, Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан відзначає сьогодні день народження. Ользі виповнилося 28 років.

Ольга Харлан – олімпійська чемпіонка 2008 року, 5-разова чемпіонка світу і 7-кратна чемпіонка Європи, чемпіонка Європейських ігор. Заслужений майстер спорту України.

Дивіться добірку найкращих фотографій Ольги Харлан:

Фото 1 из 10.
Фото 2 из 10.
Фото 3 из 10.
Фото 4 из 10.
Фото 5 из 10.
Фото 6 из 10.
Фото 7 из 10.
Фото 8 из 10.
Фото 9 из 10.
Фото 10 из 10.

Цуренко героїчно пробилася в чвертьфінал US Open

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Українська тенісистка Леся Цуренко обіграла чешку Маркету Вондроусову і вийшла в чвертьфінал Відкритого чемпіонату США – US Open.

Леся Цуренко
Леся Цуренко

Незважаючи на проблеми зі здоров'ям, українка вирвала героїчну перемогу в трьох сетах – 6:7(3), 7:5, 6:2.

Цуренко відмінно розпочала поєдинок, вигравши подачу на прийомі. Однак за рахунку 4:1 на свою користь українці стало погано: вона відчула біль у лівому стегні і їй знадобилася допомога лікарів. Після цього Вондрусова перехопила ініціативу і вийшла вперед. Але Цуренко билася до кінця і перевела першу партію на тай-брейк.

Здавалося, що на другий сет Цуренко не вийде, але вона не тільки вирішила продовжити матч, але змогла подолати себе і виграти в трьох сетах. У другому сеті Цуренко оформила три брейки і зрівняла рахунок, а в третьому записала в свій актив три брейки, при цьому віддавши лише одну свою подачу, і довела матч до перемоги.

Цуренко - Вондроусова
Цуренко - Вондроусова

У чвертьфіналі US Open Цуренко зіграє з японкою Наомі Осакою.

Світоліна вилетіла з US Open

Перша ракетка України і п'ята ракетка світу Еліна Світоліна не змогла вийти у чвертьфінал Відкритого чемпіонату США з тенісу – US Open.

В четвертому колі Світоліна поступилася в трьох сетах Анастасії Севастовій з Латвії – 6:3, 1:6, 6:0, і вибула з останнього у сезоні турніру Великого шолома.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Таким чином, перша ракетка України зуміла повторити минулорічне досягнення, діставшись до 1/8 фіналу US Open, і захистила свої очки.

Світоліна і Цуренко виступлять на турнірі в Китаї

Українські тенісистки Еліна Світоліна і Леся Цуренко зіграють на міжнародному тенісному турнірі в китайському Ухані. Про це повідомляється на офіційному сайті змагань. Турнір пройде з 23 по 30 вересня.

У минулому сезоні Цуренко поступилася вже у другому колі в матчі проти Гарбінье Мугурусы. Світоліна у минулому році там не виступала.

Як повідомляв Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.