Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (26-0, 19 КО) загрожує жорстокою розправою в рингу чемпіону WBC в суперважкій вазі Деонтею Уайлдеру (40-0, 39 КО).

Ф'юрі заявив, що збирається вирвати серце американця.

"Я прийду за тобою, Уайлдер. Я збираюся вирвати твоє серце і подати на тарілочці під час вечері", - заявив Ф'юрі.

Нагадаємо, за словами Уайлдера, переговори щодо бою з Ф'юрі близькі до завершення. Також Уайлдер повідомив, що цей поєдинок відбудеться в США.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир
Показати ще

"Я впевнений на 100%, що ми влаштуємо бій з Тайсоном Ф'юрі. Ми дуже близькі до завершення угоди. Набагато ближче, ніж коли-небудь в переговорах з Джошуа. Бій відбудеться, ніяких сумнівів.

Ф'юрі – чудовий хлопець, я спілкуюся з ним, наші команди теж. Цей поєдинок буде крутіше, ніж проти Джошуа: для багатьох Ф'юрі залишився чемпіоном, його ніхто не перемагав. Я стану першим, хто його вирубить.

Я дуже схвильований. Не можу дочекатися, коли офіційно буде оголошено про бій", – сказав Уайлдер у коментарі BoxingScene.

Нагадаємо, раніше менеджер Уайлдера Шеллі Фінкель повідомив, що бій відбудеться 10 або 17 листопада в Лас-Вегасі (США).

Нагадаємо, Володимир Кличко повернувся в ринг.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Як повідомляв Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.