Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-3) проведе свій наступний бій проти чемпіона в легкій вазі росіянина Хабіба Нурмагомедова (26-0).

Бій Макгрегор - Нурмагомедов відбудеться 6 жовтня на UFC 229. Це буде перший захист титулу для Нурмагомедова.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов
Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Тренер Хабіба Нурмагомедова Хав'єр Мендес впевнений, що росіянин ніколи не програє.

"Впевнений, Хабіб настільки сильний ментально, що особисто я переконаний в тому, що він ніколи не програє. Він завжди зуміє знайти потрібний шлях до перемоги. Чи буде це мій шлях, або та дорога, яку він знайде сам, але він завжди зуміє це зробити.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Мені не потрібно переживати про психологічну рівновагу Нурмагомедова, так як він дуже сильний в цьому плані. Звичайно, Конор знає, на що потрібно тиснути, але це не має значення. Упевнений, Хабіб буде залишатися спокійним протягом всієї цієї історії. Конор хороший в психологічному протистоянні, але на цей раз він знайшов собі гідного суперника як в цьому аспекті, так і в спортивному", - передає слова Мендеса MMA Fighting.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

Нагадаємо, квитки на бій Макгрегор – Нурмагомедов розкупили за рекордний час – всього за три хвилини. Зазначимо, що найдешевший квиток коштував 205 доларів, найдорожчий – 2505 доларів.

Батько і тренер Нурмагомедова Абдулманап прокоментував поєдинок сина з Макгрегором, і розповів про рекордний гонорар.

"Хабіб знаходиться в хорошій формі. Тільки всевишній знає, як пройде поєдинок, але Росія вправі очікувати від Хабіба перемоги над Конором.

Хабіб за бій з Макгрегором отримає рекордну суму для російського бійця, який виступає у змішаних єдиноборствах, – розповів Абдулманап Нурмагомедов в інтерв'ю Р-Спорту.

Проте, сума гонорару не уточнюється, її має озвучити керівництво UFC. Він також додав, що Хабіб буде готуватися до бою в США в Сан-Хосе.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.