Сенегальський захисник Папі Джилободжі прибув у розташування Сандерленда лише через 72 дні після того, як повинен був з'явитися в розташуванні англійської команди, повідомляє The Sun. В даний час клуб розглядає можливість дострокового розірвання контракту з 29-річним футболістом.

Крім того, Сандерленд відмовляється виплачувати Джилободжи заробітну плату за час, поки він був відсутній в розташуванні команди. Сенегалець виступає за "чорних котів" з 2016 року, коли перейшов із Челсі. Тоді Сандерленд заплатив за захисника £ 8 млн (близько € 8,8 млн).

В сезоні 2017/2018 Джилободжи на правах оренди грав за французький Діжон.

Сандерленд за підсумками минулого сезону вилетів з Чемпіоншіпа в Першу лігу Англії. Після чотирьох турів команда займає в турнірній таблиці четверте місце.

Нагадаємо, УЄФА планує з 2021 року заснувати новий єврокубковий турнір, повідомляє видання Bild. Цей турнір стане доповненням до Лізі чемпіонів і Лізі Європи. Таким чином, УЄФА прийняв рішення реформувати єврокубковий календар.

За інформацією джерела, кількість команд-учасниць основного раунду Ліги чемпіонів залишиться колишнім – 32, в Лізі Європи гратимуть 32 клубу замість нинішніх 48.

У новому змаганні, назва якого поки не повідомляється, виступлять також 32 клубу. Автори ідеї створення нового турніру хочуть спростити доступ на євроарену для клубів зі Скандинавії і Східної Європи, але обійтися без розширення Ліги Європи.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, стали відомі всі учасники групового раунду Ліги Європи.