Форвард Ювентуса Маріо Манджукіч зробив подарунок фотографу, якого зачепив під час святкування голу у ворота збірної Англії в 1/2 фіналу чемпіонату світу-2018.

Фотограф Юрі Кортес, який працював на матчах ЧС-2018, був збитий форвардом збірної Хорватії Маріо Манджукичем під час святкування голу в екстра таймі у ворота збірної Англії в 1/2 фіналу.

Хорват вирішив подарувати йому свою футболку. Про це повідомив сам Кортес у своєму твіттер.

"Подарунок, який надіслав мені гравець збірної Хорватії Маріо Манджукич", – написав фотограф.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Дорогий Юрі, сподіваюся, ти насолоджувався Хорватією зі своєю сім'єю", – написав на футболці Маріо.

Нагадаємо, УЄФА планує з 2021 року заснувати новий єврокубковий турнір, повідомляє видання Bild. Цей турнір стане доповненням до Лізі чемпіонів і Лізі Європи. Таким чином, УЄФА прийняв рішення реформувати єврокубковий календар.

За інформацією джерела, кількість команд-учасниць основного раунду Ліги чемпіонів залишиться колишнім – 32, в Лізі Європи гратимуть 32 клубу замість нинішніх 48.

У новому змаганні, назва якого поки не повідомляється, виступлять також 32 клубу. Автори ідеї створення нового турніру хочуть спростити доступ на євроарену для клубів зі Скандинавії і Східної Європи, але обійтися без розширення Ліги Європи.

Як повідомляв портал Знай.ua, стали відомі всі учасники групового раунду Ліги Європи.