Перша ракетка України Еліна Світоліна більше не працює з тренером Тьєррі Асьоном, повідомляє сайт агентства "Top Five".

Еліна Світоліна і Тьєррі Асьон почали співпрацю в кінці грудня 2016-го року. Тоді українка по закінченні сезону розлучилася з британським наставником Ієном Х'юзом, а в її команду увійшов спаринг-партнер Ендрю Беттлс.

За час роботи з Асьоном тенісистка виграла вісім титулів WTA (з них чотири - категорії Premier 5), встановила особистий і національний рекорд у рейтингу (3-я рядок у вересні минулого року), вперше пройшла на Підсумковий турнір WTA, а також зіграла у чвертьфіналах на Ролан Гаррос-2017 та Відкритому чемпіонаті Австралії-2018, показала кращі результати на Вімблдоні (2017) і US Open (2017-2018) - четвертий раунд.

"Дуже важливо завершити будь-яке співробітництво в правильний момент. Еліна і Тьєррі прийняли спільне рішення і з повагою один до одного завершили свою співпрацю після US Open", - говорить менеджер тенісистки Стефан Гуров, глава "Top Five".

На Відкритому чемпіонаті США-2018 Світоліна дійшла до 1/8 фіналу, де програла Анастасії Севастовій з Латвії.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Гуров також зазначив, що Ендрю Беттлс залишається в команді українки. "На даний момент ми шукаємо нового тренера для Еліни Світоліної і незабаром зможемо оголосити його ім'я".

Нагадаємо, найкраща тенісистка України Еліна Світоліна похвалилася розкішним знімком на одній з вулиць Монреаля. Довгонога спортсменка в короткій яскравій спідниці і чорному топі позує на тлі готелю-хмарочоса на одній з вулиць Монреаля. В руках дівчина тримає крихітну сумочку-клатч, а в тон спідниці Світоліна вибрала червоні босоніжки на високих підборах. Фотографію українка виклала на своїй сторінці в Instagram.

Як і належить, українську тенісистку закидали лайками і компліментами. Однак, в коментарях до знімка фоловери з Росії "привласнили" собі українку, за що відразу отримали порцію відповідних коментарів. "Російська красуня", – без сорому написав один з юзерів, явно росіянин.

Однак, українці не дали росіянам "прописати" Еліну Світоліну в Російській Федерації. Шанувальники української спортсменки різко відповіли на коментарі про "російську красуню".

"Ти що, олень? Яка нафіг російська? Вона наша!", "Українська красуня. На "рашці" таких не роблять", "Еліна наша гордість і краса", "Де ж вона російська? Коли ви вже географію вивчите? Українська красуня!", "Українська краса – непереможна сила", - красиво поставили на місце неадекватного користувача наші співвітчизники.

Також "Знай.uа" писав, що Світоліна продовжує робити фанатів щасливими.