Лісабонська Бенфіка може бути дискваліфікована і відсторонена від участі у єврокубках на три роки. Проти португальського клубу буде проведено розслідування. Представники Бенфіки підозрюються в корупції і спробах незаконно отримати секретну інформацію про хід розслідування у справі одного з конкурентів клубу з чемпіонату Португалії.

На адресу Бенфіки вже висунуто звинувачення за 30 випадків корупції, неправди і фінансових махінацій. Сторона звинувачення вимагає відсторонити клуб від участі у всіх турнірах на строк від шести місяців до трьох років.

Тепер суд повинен вирішити питання про ступінь серйозності висунутих звинувачень. Тим не менш, навіть якщо справа дійде до суду, то на розслідування може знадобитися кілька років.

Ситуацію прокоментував президент Бенфіки Луіс Філіпе Вієйра: "Звинувачення жодним чином не змінює впевненості клубу в абсолютній законності його дій. Немає жодних детальних доказів причетності Бенфіки до перелічених злочинів".

У сезоні-2018/19 Бенфіка на груповій стадії Ліги чемпіонів зіграє проти мюнхенської Баварії, амстердамського Аякса і грецького АЕКа.

Нагадаємо, УЄФА планує з 2021 року заснувати новий єврокубковий турнір, повідомляє видання Bild. Цей турнір стане доповненням до Лізі чемпіонів і Лізі Європи. Таким чином, УЄФА прийняв рішення реформувати єврокубковий календар.

За інформацією джерела, кількість команд-учасниць основного раунду Ліги чемпіонів залишиться колишнім – 32, в Лізі Європи гратимуть 32 клубу замість нинішніх 48.

У новому змаганні, назва якого поки не повідомляється, виступлять також 32 клубу. Автори ідеї створення нового турніру хочуть спростити доступ на євроарену для клубів зі Скандинавії і Східної Європи, але обійтися без розширення Ліги Європи.

Як повідомляв портал Знай.ua, стали відомі всі учасники групового раунду Ліги Європи.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще