У Москві побили бронзову призерку фіналу юніорської серії Гран-прі з фігурного катання Софію Поліщук.

17-річна дівчина поверталася додому після тренування, коли до неї підійшов старий знайомий — хлопець, з яким Софія раніше дружила і тренувалася. З ревнощів він почав приставати до фігуристки і виривати у неї телефон.

Поліщук телефон не віддала, за що нападник кілька разів ударив її по обличчю, а потім почав душити. Дівчині вдалося відбитися, після чого вона звернулася в лікарню і подала заяву в поліцію.

Софія Поліщук в дуеті з Олександром Вахновим стала бронзовим призером фіналу юніорського Гран-прі-2017 в танцях на льоду. На чемпіонаті Росії серед юніорів-2018 спортсмени стали четвертими.

Нагадаємо, що відома російська модель Олена Кравець вдруге вийшла заміж за екс-чоловіка, який бив її через ревнощі.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У 2016 році колишня дружина мільярдера в сльозах розповідала, як їй шкода, що маленька дочка бачила її побиття екс-чоловіком. Зараз Кравець змінила риторику і повідомляє, що саме через любов колишнього чоловіка до дочки вона вирішила відновити з ним стосунки.

1 червня Алена Кравець і її колишній чоловік мільярдер знову узаконили свої стосунки. За словами жінки, екс-чоловік дуже завжди добре ставився до дочки і намагався приділяти увагу їй самій. Коли жінка побачила, як дочка «страждає без тата», вона вирішила прийняти залицяння мільярдера.

Як вибачення тиран-мільярдер подарував доньці і дружині тур за кордон, і в цілому багато разів просив вибачення. Як висловилася Кравець в бесіді з журналістами, їй «не втекти» від людини її долі. У своєму Instagram під постом з весільними фото вона також зазначила, що «від долі не втечеш».